Onderhoudsbeurten
‘Wanneer is uw auto aan de beurt’?
Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Uw garage voert deze onderhoudsbeurt met veel plezier voor u uit. U ontvangt van ons altijd een prijsopgave vooraf, dus u weet altijd wat de beurt en eventuele reparaties u gaat kosten. Autocarluccio biedt diverse beurten aan. Bij moderne auto’s volstaat, afhankelijk van de kilometerstand, vaak één onderhoudsbeurt per jaar.
Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende beurten.
 
Grote beurt
Met de ‘Grote Beurt’ van uw garage bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico’s neemt.
De ‘grote beurt’ wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties. Daarnaast is de focus bij uw garage altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan de controle van het remsysteem, incl. het vervangen van de remolie, controle van de banden, verlichting, airbags en andere veiligheidssystemen.
Uiteraard wordt de olie en alle filters (incl. interieurfilter) vervangen. De overige vloeistoffen, o.a. koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof, gecontroleerd en zo nodig bijgevuld. Onderscheidend is onze aandacht voor de accu, die controleren wij altijd preventief. Waarom? De accu staat met stip op nummer 1 bij pech onderweg. En deze pech komt altijd ongelegen!
Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave. Bij Autocarluccio komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!
 
Kleine beurt
Met ‘de kleine beurt’ wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Autocarluccio heeft daarentegen ‘de betrouwbaarste kleine beurt van Nederland’ ontwikkelt. 
Naast de standaard werkzaamheden wordt:
- de auto gecontroleerd op 25 veiligheidspunten (o.a. banden, remmen, verlichting, schokdempers) 
- de accu preventief gecontroleerd
- het interieurfilter gecontroleerd
- alle vloeistoffen gecontroleerd en waar nodig bijgevuld.
 
 
 

Service Menu

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
 
U kunt ook voor ‘s avond een afspraak maken. Neem daarvoor contact met ons op.
Telefoon: 06-46293433
E-Mail: info@autocarluccio.nl

Adres

Werfweg 61
8243 PG
Lelystad, Flevoland
Copyright 2015 - Autocarluccio