Wilt u uw auto op een professionele manier laten reinigen?

 

Reinigingsprogramma

Autocarluccio biedt diverse reinigingsprogramma's aan voor zowel nieuwe auto's als gebruikte auto's, om ze in een optimale staat van onderhoud te brengen en om ze in die staat te houden. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige merken zodat u zeker bent van en verbluffend eindresultaat. Onze werkzaamheden en producten zijn van dermate hoog kwaliteit dat we u graag garanties geven op de werking en de functionaliteit ervan.


Interieur reiniging

Het interieur wordt grondig gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Onzichtbare bacteriën en vervuiling worden allemaal verwijderd door intensief te schrobben en te spoelen. Hierdoor verdwijnen de vlekken uit uw bekleding en blijven er geen onzichtbare bacteriën achter. Tegelijkertijd kunnen eventuele hondenharen en rookaanslag worden verwijderd. Ook krijgt uw kofferbak een grondige opknapbeurt en worden alle kunststof delen weer op kleur gebracht.

 

Reconditioneren

De auto krijgt een complete schoonheidsbehandeling, van binnen en van buiten. De auto wordt eerst onder hoge druk afgespoten, daarna gewassen en gepolijst en vervolgens in de was gezet. Bij polijsten worden lelijke krassen weggepolijst en wordt de glans teruggebracht. Een waslaag geeft uw lak niet alleen bescherming tegen invloeden van het weer, maar ook een langdurige glans.

 

 

 

Koplampen

Als uw koplampen dof worden, kan uw nachtzicht al snel tot 20% afnemen. Hierdoor worden ze ook afgekeurd bij een APK. Wij zorgen ervoor dat uw koplampen er weer uit zien als nieuw en dat ze klaar zijn voor de APK. Wij herstellen de koplampen alleen met de meest hoogwaardige producten op de markt.

 

Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op om dat te bespreken. 

 

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
 
U kunt ook voor ‘s avond een afspraak maken. Neem daarvoor contact met ons op.
Telefoon: 06-46293433
E-Mail: info@autocarluccio.nl

Adres

Werfweg 61
8243 PG
Lelystad, Flevoland
Copyright 2015 - Autocarluccio